Voksne med barn-kurs

Vi har for tiden ikke planlagt nye kurs av denne typen. Send oss en email på post@rhkk.no hvis dere er interessert.
Kurset ble tilbudt høsten 2019 for å ta unna noe av forespørselen på barnegruppa.

Dette kurset retter seg mot foreldre med barn som går i 1.- 7. klasse, og er opprettet for å ”ta unna” noe av etterspørselen på barnegrupper, hvor vi lenge har hatt begrenset kapasitet. I løpet av 4 uker skal foreldrene komme igjennom det som trengs for, på egen hånd, å klatre og sikre på topptau. De fleste voksne vil i løpet av de 4 ukene bli sikre nok til at de kan ta topptaukort.

Samtidig får barna prøve seg på klatring sammen med sine foreldre og andre barn.

Det stilles ingen krav til forkunnskaper. På kurset gjennomgår vi nødvendig klatreutstyr, sikringsteknikker, sikringskjeden, topptauklatring, og farene ved klatring.

Det er plass til 12 voksne og 12 barn på kurset.

Sted: Røykenbadet klatresenter

Første samling er foreldrekveld med innføring i sikring. Dette er kun for de voksne, og barna skal ikke være med. Møt opp i god tid for å signere ansvarserklæring på Røykenbadet for deg og barnet.

Pris: 415 kr pr voksen m barn. Pris er inklusiv alt klatreutstyr. Inngang på Røykenbadet klatresenter er inkludert i prisen og håndteres mellom Røykenbadet og RHKK.

Påmelding

Er man ikke medlem i klubben må man først melde seg inn i Røyken og Hurum Klatreklubb via MinIdrett (både voksen og barn)

Påmelding og betaling skjer så i kurs-modulen til MinIdrett, her:

Skjermbilde minidrett

I søkefeltet søk på «Røyken og Hurum klatreklubb» så kommer flere av våre kurs opp. Meld kun på 1 person (den voksne).

Det opprettes automatisk venteliste dersom kurset er fullt.