Voksne med barn-kurs

Dette kurset retter seg mot foreldre med barn som går i 1.- 7. klasse. I løpet av 4 uker skal foreldrene komme igjennom det som trengs for å sikre barna sine på topptau. De fleste voksne vil i løpet av de 4 ukene bli sikre nok til at de kan ta topptaukort. Samtidig får barna prøve seg på klatring sammen med sine foreldre og andre barn.

Det stilles ingen krav til forkunnskaper. På kurset gjennomgår vi nødvendig klatreutstyr, sikringsteknikker, sikringskjeden, topptauklatring, og farene ved klatring.

Det er plass til 12 voksne og 12 barn på kurset.

Sted: Røykenbadet klatresenter

Dager: 4 torsdager med oppstart i oktober (etter høstferien).
12. oktober (kun voksne)
19. oktober
26. oktober
2. november

Tid: kl. 17:15-18:30.

Første samling er foreldrekveld med innføring i sikring. Dette er kun for de voksne, og barna skal ikke være med. Møt opp i god tid for å signere ansvarserklæring på Røykenbadet for deg og barnet.

Pris: 500 kr pr voksen m barn. Pris er inklusiv alt klatreutstyr. Inngang på Røykenbadet klatresenter er inkludert i prisen og håndteres mellom Røykenbadet og RHKK.

Påmelding

Er man ikke medlem i klubben må man først melde seg inn i Røyken og Hurum Klatreklubb via MinIdrett (både voksen og barn)

Påmelding og betaling skjer så på Min idrett.

For å finne kurset kan du enten bruke denne Direktelenke til kurset. Eller gå inn på Min idrett og søke etter «Røyken og Hurum klatreklubb» så kommer kurset opp. Meld kun på 1 person (den voksne).

Det opprettes automatisk venteliste dersom kurset er fullt.