Nybegynnerkurs

Nybegynnerkurs i klatring

Nybegynnerkurset er delt i Topptaukurs og Ledkurs. Hvert kurs er på 3 timer med en evt test etter kurset for de som ønsker det.

Neste topptaukurs: torsdag 6. juni

Neste ledkurs: torsdag 25. april

Nedre aldersgrense for deltakelse er 13 år. For personer under 16 år anbefaler vi at det også er med en voksen på kurset.

Still med vanlig treningstøy – lange treningsbukser er best.

Topptautest eller Brattkorttest kan tas når instruktør er til stede i veggen (se Brattkorttest) Selve testen er gratis, men avgift til kortutsteder (NKF) kommer i tillegg

Nybegynnerkurs-Topptaukurs (3t)

Kurset er rettet mot personer som ikke har klatret tidligere, eller som bare har vært gjennom en kort innføring og som ønsker å lære å sikre og klatre. Det passer også bra for foreldre som vil lære å sikre sine barn. Det stilles ingen krav til forkunnskaper. På kurset gjennomgår vi nødvendig klatreutstyr, sikringsteknikker, sikringskjeden, topptauklatring, og farene ved klatring.

Kurset gir deg kompetanse til å klatre og sikre selvstendig på topptau på innevegg.

Ledkurs (3t)

Kurset er rettet mot personer som har klatret og sikret tidligere, har en innarbeidet sikringsteknikk på topptau, og ønsker å lære sikring og klatring på led. Kurset gir kompetanse for senere å ta brattkort.

Det anbefales noe egentrening (1-2 økter) i etterkant av kurset før gjennomføring av brattkorttest.

Påmelding

Mer info om priser og påmelding via Røykenbadets kurssider .

190 kr rabatt/kurs for medlemmer i RHKK refunderes ved fremvisning av medlemsbevis ved oppmøte (medlemsavgiften er for tiden 150 kr for voksen enkeltmedlem, 100 for barn <18 år, 400 for familie.)

Klikk her for å melde deg inn i klubben 🙂