KlubbKlatring

KlubbKlatring

Datoer og sted våren 2024:

  • 03. jan, 7. feb, 6. mar og 3. apr foregår klubbklatringen inne på Røykenbadet
  • 8. mai: Mellom veggen, James
  • 5. jun: Hyggen vest, James
  • 3. jul: Hyggen vest, James
  • 7. aug: Mellom veggen, James

Vi minner om at klubben dekker inngangsbilletten på klubbklatring for medlemmer i klatreklubben.

RHKK inviterer alle sine medlemmer til KlubbKlatring hver første onsdag i måneden, kl. 17:00, hele året (unntatt juli). Oktober til april klatrer vi inne på Røykenbadet, og mai til september klatrer vi ute.

Alle klubbmedlemmer, uansett ferdighetsnivå, er velkommen når KlubbKlatring arrangeres på Røykenbadet. Les gjerne igjennom reglene for Røykenbadets Klatresenter før du kommer.

Du er kvalifisert for å delta på KlubbKlatring utendørs dersom du har Bratt- eller Topptaukort og kan klatre relativt selvstendig. Du kan gjerne føle deg som en nybegynner og/eller kjenne deg litt rusten eller sylfersk. Som kvalifisert deltaker kan du komme alene eller ha med en eller flere ikke-kvalifiserte klatrepartnere som du selv tar sikkerhetsmessig ansvar for.Foresatte er sikkerhetsmessig ansvarlig for kvalifiserte deltakere under 18 år.

Ingen påmelding hverken innendørs eller utendørs. Bare å møte opp.

Det er en fordel om du tar med eget utstyr. Når KlubbKlatring arrangeres på Røykenbadet, kan utstyr leies der. Ved KlubbKlatring ute vil det være mulig å låne noe utstyr, f.eks. tau. Vi vil alle klatre sammen og bidra ovenfor hverandre.

RHKK stiller med en erfaren Veileder som er behjelpelig med oppfriskning av nødvendig kompetanse, opphenging av topptau, godt humør og tips som bidrar til en trivelig klatreøkt. Det blir fokus på – og vi garanterer – mye hygge og klatreglede.

Hjertelig velkommen til alle i RHKK 🙂