Klatring barn 4.-7. klasse

Vår 2020:

Vårens barnegruppe består dels av barn som har klatret på gruppa og fått tilbud om å fortsette. I tillegg tar vi inn nye barn. Dette er gruppe for barn med foreldre som sikrer.  Det er plass til 9 barn med voksen.

Barnet må være medlem av Røyken og Hurum Klatreklubb (RHKK). Innmelding skjer via MinIdrett.no før påmelding. http://www.rhkk.no/bli-medlem/medlemsregistrering/

Instruktør: Emil Nissfolk + hjelpetrener Helene Stegen Langedal.

Sted: Røykenbadet klatresenter

Dag: 11 tirsdager med oppstart 7. januar og avslutning 31.mars (før påske).

Tid: kl. 18:45-20:00. Ved behov arrangeres det foreldrekveld i forkant av første tilfelle med kurs/repetisjon i sikring.

Pris: 1045 kr (95 kr/gang). Pris er inklusiv alt klatreutstyr. Inngang på Røykenbadet klatresenter er inkludert i prisen og håndteres mellom Røykenbadet og RHKK. Faktura fra klubben blir sendt e-postadressen som er oppgitt i MinIdrett.

Påmelding: Er man ikke medlem i klubben må man først melde seg inn i Røyken og Hurum Klatreklubb via MinIdrett (både voksen og barn).

Påmelding og betaling skjer så i kurs-modulen til MinIdrett, her:

Skjermbilde minidrett

Søk etter Kurs-ID 3415337 eller «Røyken og Hurum Klatreklubb» så kommer våre kurs opp. Det er bare barnet som skal meldes på.

____________________________________________________________________

Informasjon til foreldre:

Barnegruppene blir gjennomført etter prinsipper i Barneidrettsbestemmelsene https://www.idrettsforbundet.no/tema/barneidrett/

RHKK har utpekt Barneidrettsansvarlig og Politiattestansvarlig.

Ved å være medlem i RHKK er barnet forsikret Les mer om Gjensidige Barneidrettsforsikring her .

 

Theme by Anders Norén