Uncategorized

Aktiviteter høsten 2021

Klatregruppe for barn

Det er nå åpent for påmelding til klatregruppe for barn 4.-7. klasse.
Oppstart etter høstferien, som tidligere på tirsdager. Påmelding via Min idrett (se info på rhkk.no). Det er førstemann til mølla som gjelder, og dersom det er fullt blir man automatisk satt på venteliste.

Klatregruppe for ungdom

Vi har dessverre ikke instruktører til klatregruppe for ungdom denne høsten, og dette tilbudet må derfor utgå. Ta gjerne kontakt med oss dersom noen ønsker å bidra som instruktører! Kanskje noen foreldre som selv har ungdommer?

Topptaukurs og ledkurs

Det er foreløpig satt opp ett topptaukurs og ett ledkurs, henholdsvis 2. og 3. oktober. Info og påmelding via Røykenbadets nettsider.

KlubbKlatreKveld – KKK

RHKK inviterer alle sine medlemmer til KlubbKlatreKveld hver første onsdag i måneden, kl. 17, hele året (unntatt Juli). Frem til jul blir det altså 5/10, 3/11 og 1/12.

Oktober til april møtes vi på Røykenbadet, og mai til september møtes vi ved vendehammeren ved Mellomveggen (om ikke annet kommuniseres eksplisitt).

Du må gjerne være nybegynner og/eller kjenne deg litt rusten eller sylfersk, men alle som deltar må i utgangspunktet ha led- eller topptaukort og kunne klatre relativt selvstendig. Man må ha egen sele og sko.

Du kan gjerne komme uten klatrepartner.

Ingen påmelding, bare å møte opp.

Vi vil alle klatre sammen og bidra ovenfor hverandre men RHKK stiller med en erfaren veileder som er behjelpelig med oppfriskning av nødvendig kompetanse, opphenging av topptau, godt humør og tips som bidrar til en trivelig klatreøkt.

Det blir fokus på – og vi garanterer – mye Hygge og klatreglede.