Inne-til-Ute kurs

Nytt Inne-til-ute kurs planlegges i april/mai 2020. Info kommer når dato er fastsatt.

RHKK har den gleden å tilby våre medlemmer enda et «Inne til Ute»-kurs våren 2019. Kurset går over to dager (lørdag og søndag) og er for de som har klatret litt inne og tatt brattkort og ønsker å begynne å klatre ute, men som ønsker opplæring i forskjellene på inne- og uteklatring, samt de som kanskje har vært ute noen ganger, men ønsker å øve med instruktør/lære mer. 

Vi kommer til å ha fokus på sikkerhet, treing av toppanker, rappellering fra trær, etablering av topptaufeste og risiko ved klatring på led, samt fall. Det vil si, det du trenger å kunne for å klatre ute på boltede 1-taulengdes ruter. Det forutsettes at man er øvet i å sikre fra før.

Maks antall deltakere 12 stk.  Nedre aldersgrense er 13 år. Deltakelse <18 år krever foresattes samtykke. Deltagere må selv ha med klatresele, hjelm, klatresko, skrukarabin, taubrems og 6 stk. kortslynger.  Og har dere mer utstyr, så ta det med.

Kurset vil foregå på mellomveggen i Hyggen. Oppmøte på parkeringsplass nedenfor gamlefeltet kl 10 lørdag 27 og søndag 28 april. Sjekk ut kart, fører og parkering på https://solbakken.wordpress.com/780-2/

Teori som ligger til grunn for kurset, og som deltakerne bør se igjennom på forhånd, finnes i heftet Metodesett. Dette kan lastes ned fra klatring.nohttps://klatring.no/file/179. Heftet blir også delt ut på kurset.

Ta med drikke og mat for 5-6 timer begge dager.

Pris 500 kr/person (kun medlemmer) som blir fakturert.

Instruktører: Einar Morland (404 03 481) og Harald Bakken (915 33 635)

Theme by Anders Norén